Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin başkasıyla yattığını görmek

Rüyada eşinin başkasıyla yattığını görmek

Rüyada eşinin başkasıyla yattığını görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başkasıyla yattığını gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız.

Rüyada eşini başkasıyla yatarken görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada eşiyle yattığını görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin hastanede yattığını görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine tabir olunur.

Rüyada eşini yatarken görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin yattığını görmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine alamet eder.

Rüyada eşinin yatakta yattığını görmek o kimselerden menfaat göreceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin başkasıyla yattığını görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına işarettir.

Rüyada hasta olup hastanede yattığını görmek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments