Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşiyle yattığını görmek

Rüyada eşiyle yattığını görmek

Rüyada eşiyle yattığını görmek haksızlığa uğrayacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada eşiyle yattığını gördüyseniz:

  • Bir haber gelebilir.

Rüyada eşini yatarken görmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini başkasıyla yatarken görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak alamet eder.

Rüyada eşinin yatakta yattığını görmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin yattığını görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, ferahlık veren sözler duymaya alamet eder.

Rüyada eşiyle yattığını görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin hastanede yattığını görmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, konforunun artacağına delalet eder.

Rüyada eşinin başkasıyla yattığını görmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına delalettir.

Rüyada yatan insanlar görmek malvarlığının artacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments