Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin yattığını görmek

Rüyada eşinin yattığını görmek

Rüyada eşinin yattığını görmek büyük özgüven kazanacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Rüyada eşinin yattığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin güvenilirliğini sorgulayarak hatalı bir adım atabilirsiniz.

Rüyada eşinin başkasıyla yattığını görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada eşinin yattığını görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin yatakta yattığını görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eşiyle yattığını görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına delalet eder.

Rüyada eşini yatarken görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini başkasıyla yatarken görmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına delalettir.

Rüyada eşinin hastanede yattığını görmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada evin yana yattığını görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments