Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin başkasıyla konuştuğunu görmek

Rüyada eşinin başkasıyla konuştuğunu görmek

Rüyada eşinin başkasıyla konuştuğunu görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, yüküne ortak olacağına, gelirinin eksileceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına delalet eder.

Rüyada eşinin başkasıyla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Zor da gelse bunu yapmalısınız.

Rüyada eşiyle konuştuğunu görmek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin başkasıyla konuştuğunu görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine işarettir.

Rüyada eşinin telefonla konuştuğunu görmek rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuştuğunu görmek borç ödemeye, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına alamet eder.

Rüyada kalabalığa konuşma yapmak epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla konuştuğunu görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine inanılır.

Rüyada birisiyle konuştuğunu görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle konuştuğunu görmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, hatalarını düzelteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments