Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisiyle konuştuğunu görmek

Rüyada birisiyle konuştuğunu görmek

Rüyada birisiyle konuştuğunu görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, çok büyük hayır duaları alacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına yorulur.

Rüyada birisiyle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Ekonomik veya duygusal konu her ne ise, sonuçta seçim size ait olacak.

Rüyada alay konusu olmak yeni işlere ve projelere gireceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada konuşan civciv görmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, ana baba duası alınacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin biriyle konuşmamak sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine inanılır.

Rüyada yabancı dil konuşamamak hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada konuşan bitki görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada konuşan kedi yavrusu görmek bir sebeple sıkıntılarının artacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine işarettir.

Rüyada konuşan oyuncak görmek Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerinin daha da iyi olacağına yorulur.

Rüyada cinin konuştuğunu görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, önemli atılımlar yapacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments