Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini sakal görmek

Rüyada eşini sakal görmek

Rüyada eşini sakal görmek problemlerini çözeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kazancında artış olacağına, işlerin günden güne bozulacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine inanılır.

Rüyada eşini sakal gördüyseniz:

  • Meydana gelecek tartışmalı ortamları sakinleştirmeniz neredeyse imkansız olabilir.

Rüyada eşinin sakallı olduğunu görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin sakal tıraşı olduğunu görmek elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini sakallı görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada eşini beyaz sakal görmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini sakalı görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin sakalının uzadığını görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini sakal traşı yapmak ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini sakal görmek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments