Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis ve asker görmek

Rüyada polis ve asker görmek

Rüyada polis ve asker görmek rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, sürekli tartışacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada polis ve asker gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar sevgi düzeyinizi bozabilir.

Rüyada asker ve polis görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis ve asker görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, elinize para geçeceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker polis görmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis asker görmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına yorulur.

Rüyada asker yada polis görmek İslami olarak günahlarının artacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada polisin yardım ettiğini görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına tabir olunur.

Rüyada polis otosu görmek günahkar olacağı işlere gireceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis memuru olduğunu görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments