Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu köpek ısırdığını görmek

Rüyada çocuğunu köpek ısırdığını görmek

Rüyada çocuğunu köpek ısırdığını görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu köpek ısırdığını gördüyseniz:

  • Zaman zaman eşinizi rahatsız edebilecek tutumlar takınabilirsiniz.

Rüyada çocuğunu köpek ısırdığını görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine işarettir.

Rüyada köpeğin çocuğu ısırdığını görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine delalettir.

Rüyada yılanın çocuğunu ısırdığını görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu ısırmak saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunu yılan ısırdığını görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine işarettir.

Rüyada çocuğun ısırdığını görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu ısırmak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğin parmağını ısırdığını görmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, geçecek güzel bir ömre, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments