Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini hastanede görmek

Rüyada eşini hastanede görmek

Rüyada eşini hastanede görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, gülen yüzünün solacağına delalet eder.

Rüyada eşini hastanede gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yapacağınız hoş şeyler duygularınızı göstermenin doğru yolu olabilir.

Rüyada eşini hastanede görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin hastanede yattığını görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada hastaneden kaçmak zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, onlara hocalık edeceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına alamet eder.

Rüyada anneni hastanede görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, gönlünün rahata ereceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastane asansörü görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına inanılır.

Rüyada hastanede çalıştığını görmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastane ve hasta görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, kişinin kazancının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada okul ve hastane görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments