Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastaneden kaçmak

Rüyada hastaneden kaçmak

Rüyada hastaneden kaçmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada hastaneden kaçmak gördüyseniz:

  • İkna kabiliyetinizin devam etmesi ile olayları tatlıya bağlayacaksınız.

Rüyada hastaneden kaçmak parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, yanlışlara düşeceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işarettir.

Rüyada akıl hastanesinden kaçmak son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada hastaneden randevu almak kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, makbul olmayan işler yapacağına, bir organizasyona katılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini hastanede yattığını görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına işarettir.

Rüyada hastanede yemek yemek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, günahlarına tövbe edeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada hastanede kavga etmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine işaret eder.

Rüyada eşini hastanede görmek bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastanede dolaşmak haksızlıkların ortadan kalkacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments