Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul ve hastane görmek

Rüyada okul ve hastane görmek

Rüyada okul ve hastane görmek işinde terfi alacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, geçim derdinin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada okul ve hastane gördüyseniz:

  • Eski hobilerinizi ya da yapmaktan zevk aldığınız şeyleri hatırlayabilirsiniz.

Rüyada okul ve hastane görmek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askeri hastane görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Rüyada hastaneden randevu almak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işarettir.

Rüyada eşinin hastanede yattığını görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, yalan söyleyeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hastanede yattığını görmek mesleğinde çok başarılı olacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada özel hastane görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, gıybet edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deliler hastanesine yatmak seyahatlere katılacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastane önünde beklemek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments