Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini başkasıyla yakalamak

Rüyada eşini başkasıyla yakalamak

Rüyada eşini başkasıyla yakalamak çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine delalet eder.

Rüyada eşini başkasıyla yakalamak gördüyseniz:

  • Hatta, bazı konularda sizden uzaklaşması anlamına gelebilir.

Rüyada eşinin yalanını yakalamak bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini başkasıyla yakalamak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada havuzdan balık yakalamak kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, bir fitne çıkarmaya yorulur.

Rüyada birini hırsızlık yaparken yakalamak tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin balık yakaladığını görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada köpek balığı yakalamak Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına işarettir.

Rüyada polisin yakaladığını görmek çok hayırlı şeylere, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada düşen çocuğu yakalamak maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, ekmek bulamayacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments