Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu hapishanede görmek

Rüyada oğlunu hapishanede görmek

Rüyada oğlunu hapishanede görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, dertlerinin biteceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada oğlunu hapishanede gördüyseniz:

  • Herkes serzenişte bulunurken zor olsa da, herkese yeterli gelecek kalıcı sonuçlar bulunması gerekiyor.

Rüyada oğlunu hapishanede görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına işarettir.

Rüyada oğlunun hapishaneye girdiğini görmek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, inancından ödün vereceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına yorulur.

Rüyada oğlunu hapishane görmek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada hapishaneden birinin çıktığını görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada hapishaneden çıkmak çoluk çocuğa karışacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada hapishane kapısı görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada babayı hapishanede görmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada hapishane görmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments