Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşi öpmek

Rüyada eşi öpmek

Rüyada eşi öpmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, zor günlerin geride kalacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşi öpmek gördüyseniz:

  • Düşünerek bir dakika daha harcamanıza gerek olmayabilir.

Rüyada eşini alnından öpmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, konforunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin dudağından öpmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, huzur bulacağına delalettir.

Rüyada ölü eşini öpmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini yanaktan öpmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, sevgi ve hürmet göreceğine delalet eder.

Rüyada eski eşi öpmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, maddi açıdan zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada eşini dudaktan öpmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada eşinin ayağını öpmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına alamet etmektedir.

Rüyada eşine sarılmak öpmek işinin ehli durumuna geleceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments