Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş eşini öpmek

Rüyada ölmüş eşini öpmek

Rüyada ölmüş eşini öpmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, istediği makama geleceğine, zararın telafi edileceğine, fakirlik yaşayacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş eşini öpmek gördüyseniz:

  • Kendi başınıza ilerlemeniz gerekebilir.

Rüyada ölü eşini öpmek kırılan kalbin onarılacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Rüyada eşinin elini öpmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş eşini öpmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini yanağından öpmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına delalettir.

Rüyada eşine sarılmak öpmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen eşini öpmek herkesin takdirinin toplanacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eşini öpmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine alamet eder.

Rüyada ayrıldığı eşini öpmek ekmeğinin çoğalacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, günahların af olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments