Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alt tarafını açık görmek

Rüyada alt tarafını açık görmek

Rüyada alt tarafını açık görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine rivayet eder.

Rüyada alt tarafını açık gördüyseniz:

  • Düşünebileceğiniz bir yere giderek seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada alt tarafını açık görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, mal mülk sahibi olacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine tabir olunur.

Rüyada üst tarafını açık görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine yorulur.

Rüyada eşin tarafindan aldatildiğini görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada alt tarafını görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada her tarafı kar görmek hasretlerin biteceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına inanılır.

Rüyada her tarafı deniz görmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada her tarafta kar görmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne tarafını görmek hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments