Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşikte namaz kılmak

Rüyada eşikte namaz kılmak

Rüyada eşikte namaz kılmak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, düşünmeden adımlar atayacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına işaret eder.

Rüyada eşikte namaz kılmak gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzından kişilerle bir araya gelebilir, farklı yer veya kişileri ziyaret edebilir, ilginç planlar yapabilirsiniz.

Rüyada kapı eşiğinde namaz kılmak geçim sıkıntısının biteceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşikte namaz kılmak işlerin çok iyi bir hale geleceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada kapı eşiğinde yatmak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine delalet eder.

Rüyada kapı eşiği yapmak hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada kapı eşikliği görmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşik yapmak hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşik atlamak çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşikten atlamak kazancın katbekat artacağına, daha çok çalışılacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments