Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esen rüzgar görmek

Rüyada esen rüzgar görmek

Rüyada esen rüzgar görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, isabetli kararlar alacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, mallarının da hayırlı olacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına rivayet eder.

Rüyada esen rüzgar gördüyseniz:

  • Bir an da kendinizi kendi kendinizi savunmaya ya da yapmak istediklerinizi anlatmaya çalışırken bulabilirsiniz.

Rüyada esen rüzgar görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına delalet etmektedir.

Rüyada rüzgar görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine inanılır.

Rüyada rüzgar fırtınası görmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına inanılır.

Rüyada evin içinde rüzgar estiğini görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada rüzgara kapılmak her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine tabir olunur.

Rüyada rüzgarda uçmak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada rüzgarlı yağmur görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada rüzgara görmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments