Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüzgarda uçmak

Rüyada rüzgarda uçmak

Rüyada rüzgarda uçmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, sorunlarını unutacağına, iyi geçim halinde kalacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada rüzgarda uçmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Rüyada rüzgarda uçmak ondan her zaman iyi haberler alınacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada rüzgara kapılıp uçmak iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rüzgardan korkmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına tabir olunur.

Rüyada büyük rüzgar görmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, karanlıkların aydınlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde rüzgar estiğini görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, hayırlı haberler duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rüzgara kapılmak hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hızlı rüzgar görmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada rüzgarlı havada yürümek gittiği yolda muvaffak olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments