Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüzgar görmek

Rüyada rüzgar görmek

Rüyada rüzgar görmek hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada rüzgar gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler bazı konularda sizi uyarabilirler.

Rüyada rüzgarın estiğini görmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına yorulur.

Rüyada rüzgara kapılmak elindekini de bitireceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına inanılır.

Rüyada rüzgardan uçtuğunu görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sert rüzgar görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada rüzgarda uçtuğunu görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada rüzgarda sürüklenmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işarettir.

Rüyada rüzgar çanı görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, yenileneceğine ve can bulacağına, işlerinin çok açılacağına delalet eder.

Rüyada rüzgarlı hortum görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments