Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüzgarlı yağmur görmek

Rüyada rüzgarlı yağmur görmek

Rüyada rüzgarlı yağmur görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, isteklerine kavuşacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada rüzgarlı yağmur gördüyseniz:

  • Pazarlık esnasında adil olmayı başarabilirseniz maddi içerikli duygusal konuların çözümü daha kolay olabilir.

Rüyada rüzgarlı yağmur görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine yorulur.

Rüyada yağmur ve rüzgar görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada siyah rüzgar hortumu görmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine delalet eder.

Rüyada rüzgardan savrulmak hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine işaret eder.

Rüyada rüzgara hükmetmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına işarettir.

Rüyada rüzgar hortumu görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada rüzgardan uçtuğunu görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada rüzgarda sürüklenmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments