Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşeğe su vermek

Rüyada eşeğe su vermek

Rüyada eşeğe su vermek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine inanılır.

Rüyada eşeğe su vermek gördüyseniz:

  • Taraf olmak istemediğiniz halde sizi sinirlendirici gelişmeler olabilir.

Rüyada eşeğe su vermek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşeğe su içirmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine işarettir.

Rüyada suyun içinde eşek görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, iş ve mekan değiştireceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşekle su taşımak bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah eşek arısı görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine işarettir.

Rüyada inek ve eşek görmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, bolluğun sürekli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşek pisliği görmek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine rivayet eder.

Rüyada atla eşeğin çiftleştiğini görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments