Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşekle odun taşımak

Rüyada eşekle odun taşımak

Rüyada eşekle odun taşımak güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, zorlukların aşılacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kederleneceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, sevinç gözyaşları dökmeye işarettir.

Rüyada eşekle odun taşımak gördüyseniz:

  • Bazı konularda olumlu ilerleyip ilerlemediğiniz veya imkansız ya da saçma bazı konularda anlaşmaya varıp varmadığınız konusunda kafanızda soru işaretleriniz olabilir.

Rüyada eşekle odun taşımak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada odun yüklü eşek görmek kolaylık sağlayacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşekle odun getirmek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada eşek taşımak mutlu bir insan olunacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına yorulur.

Rüyada eşekle su taşımak farklı iş kollarına ulaşacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, yüksek diploma alacağına inanılır.

Rüyada eşekle yük taşımak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtında odun taşımak hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, üzgün ve hasta olacağına yorulur.

Rüyada ölüyle odun taşımak kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments