Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşekle gezmek

Rüyada eşekle gezmek

Rüyada eşekle gezmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine işaret eder.

Rüyada eşekle gezmek gördüyseniz:

  • Aslında çalışma isteğinizin artması ile olaylara bakışınız yeniden değişebilir.

Rüyada eşek üzerinde gezmek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, kötü günlerin biteceğine, zor zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eşek gezdirmek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşekle gezmek kafasının karışacağına, bütçesinin daralacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada denizde eşek görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, yeni bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada eşek doğurduğunu görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada at veya eşek görmek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, gönül kapılarının açılacağına delalet eder.

Rüyada koşan eşek görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalet eder.

Rüyada eşek arısı öldürdüğünü görmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, iş hayatında saygı göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments