Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek gezdirmek

Rüyada eşek gezdirmek

Rüyada eşek gezdirmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, sevdiği insanların olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşek gezdirmek gördüyseniz:

  • Düşünerek bir dakika daha harcamanıza gerek olmayabilir.

Rüyada eşekle gezmek bunun farkına varacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşek üzerinde gezmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına delalettir.

Rüyada eşek gezdirmek bir hastalığa maruz kalacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada eşek dövmek kısmetin kapanacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşek arısından kaçtığını görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşek tarafından kovalanmak yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada eşekten kaçmak onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada eşek sıpa görmek başarılarının devamlı olacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments