Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek doğurduğunu görmek

Rüyada eşek doğurduğunu görmek

Rüyada eşek doğurduğunu görmek koltuğunun da yükseleceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, sorunların teker teker aşılacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına alamet eder.

Rüyada eşek doğurduğunu gördüyseniz:

  • Memnuniyetsizlik gösteriyorsunuz.

Rüyada eşek doğurtmak uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşek doğurmak sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, hastaysa şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada doğuran eşek görmek iç dünyasının güzelleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada eşek doğurduğunu görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşeğin doğurduğunu görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşeğe su vermek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada aç eşek görmek rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine inanılır.

Rüyada siyah eşek görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments