Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşeği yıkamak

Rüyada eşeği yıkamak

Rüyada eşeği yıkamak iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada eşeği yıkamak gördüyseniz:

  • Eski fikirler yeni başlangıçlara neden olabilir.

Rüyada eşek yıkamak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına işaret eder.

Rüyada eşeği yıkamak kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşek nalı görmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına inanılır.

Rüyada eşek derisi yüzmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, sıkıntısından kurtulacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada eşek arısı sokması görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah eşek arısı görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, rahat nefes alınacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşek işemesi görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, rakiplerini geride bırakacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada eşek arısından kaçmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments