Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek üstünde birini görmek

Rüyada eşek üstünde birini görmek

Rüyada eşek üstünde birini görmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, huzur dolu günler geçireceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşek üstünde birini gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinize ya da ilişkilerinize gerçekten değer veriyorsanız, kelimelerinizi dikkatli kullanmanızda fayda var.

Rüyada eşek üstünde gitmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşek üstünde birini görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kötü duygularından arınacağına tabir olunur.

Rüyada eşek olmak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel gözlü eşek görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşek tarafından kovalanmak büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine delalet eder.

Rüyada inek eşek görmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ağlayan eşek görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada atla eşek görmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments