Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek üstünde gitmek

Rüyada eşek üstünde gitmek

Rüyada eşek üstünde gitmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, bereketin ve verimin geleceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada eşek üstünde gitmek gördüyseniz:

  • Daha önce yaptığınız denemelerde zorla da olsa başarı sağlmaış bazı planlar, bundan sonra fayda sağlamayacağı gibi, daha da fazla problem yaşamanız anlamına gelebilir.

Rüyada eşek üstünde gitmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşek üstünde birini görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada arabanın üstünde gitmek ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada otobüsün üstünde gitmek büyük paralara sahip olacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kamyonun üstünde gitmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada deniz üstünde arabayla gitmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kamyon üstünde gitmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karın üstünde arabayla gitmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments