Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek olmak

Rüyada eşek olmak

Rüyada eşek olmak kusursuz bir yaşama kavuşacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işaret eder.

Rüyada eşek olmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere bağlı problemler ya da tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada odun yüklü eşek görmek sorunların günden güne artacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada konuşan eşek görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, geniş geniş yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşekten inmek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalettir.

Rüyada dişi eşek görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini keşfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah beyaz eşek görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ısıran eşek görmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eşekle köprüden geçmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine yorulur.

Rüyada küçük eşek görmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments