Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek sütü görmek

Rüyada eşek sütü görmek

Rüyada eşek sütü görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşek sütü gördüyseniz:

  • Sabit fikirli veya inatçı kişiler sabrınızı zorlayabilir.

Rüyada eşek sütü görmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına alamet eder.

Rüyada eşek sütü içmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına işaret eder.

Rüyada eşek sütü sağmak güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada köpek ve eşek görmek işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine alamet eder.

Rüyada eşeğin ısırdığını görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, kızgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Rüyada eşek öpmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşek dili görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşek ve koyun görmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments