Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek öpmek

Rüyada eşek öpmek

Rüyada eşek öpmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına alamet eder.

Rüyada eşek öpmek gördüyseniz:

  • Eğilimlerinizi, planlarınızı, hedeflerinizi veya asıl niyetlerinizi paylaşırsanız uzun zamanlı bir hayalinizi gerçekleştirme fırsatı elde edebilirsiniz.

Rüyada eşek öpmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada süslenmiş eşek görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine delalettir.

Rüyada eşeğe ot vermek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada eşek derisi yüzmek refah düzeyinin artacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına inanılır.

Rüyada yük taşıyan eşek görmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine delalet eder.

Rüyada eşek arısı öldürmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, kazancını iki kat arttıracağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada eşek bağlamak darlığa düşmeyeceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor eşek görmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, eğer işsizse iş bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments