Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek koşturmak

Rüyada eşek koşturmak

Rüyada eşek koşturmak tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine yorulur.

Rüyada eşek koşturmak gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden şeyleri göz ardı etmeyi tercih edebilirsiniz.

Rüyada koşan eşek görmek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine işarettir.

Rüyada eşekle odun getirmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada eşek arısı görmek kısmetlerin çoğalacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eşek üzerinde gezmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, içinin hafifleyeceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağlayan eşek görmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına işarettir.

Rüyada eşek ısırdığını görmek umutlarını yitireceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada bir sürü eşek görmek ortaklı işlere girileceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada eşek arısı kovalamak sıkılacağı bir haber almaya, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments