Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek organı görmek

Rüyada eşek organı görmek

Rüyada eşek organı görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, hevesinin kursağında kalacağına, rakiplerini mağlup edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşek organı gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinize haksızlık yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada eşek organı görmek başına türlü belalar geleceğine, güçten düşeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin erkeklik organını görmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada erkek iç organı görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada hayvanların iç organlarını görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayan organı görmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine yorulur.

Rüyada erkeğin organını öpmek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine inanılır.

Rüyada kadının erkeklik organı görmek büyük kazançlar sağlayacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada erkek genital organı görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments