Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek kestiğini görmek

Rüyada eşek kestiğini görmek

Rüyada eşek kestiğini görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, iyi halinin kalmayacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına delalet eder.

Rüyada eşek kestiğini gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kendinize saklamamanız durumunda pişmanlık duyabilirsiniz.

Rüyada eşek kestiğini görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kör eşek görmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşek satın almak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşek arısı sürüsü görmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına inanılır.

Rüyada eşek etini yemek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşeğe bindiğini görmek halinin iyi olduğuna, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiftleşen eşek görmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, deniz aşırı işler yapılacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada eşekle köprüden geçmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments