Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek satın almak

Rüyada eşek satın almak

Rüyada eşek satın almak işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşek satın almak gördüyseniz:

  • Planlardaki son dakika değişiklikleri lehinize olabilir.

Rüyada eşek satın almak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına alamet eder.

Rüyada odun yüklü eşek görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalettir.

Rüyada eşek çiftleşmesi görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, nahoş sözler işiteceğine, arabuluculuk yapılacağına işaret eder.

Rüyada eşeğe su vermek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine rivayet eder.

Rüyada eşek ve katır görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada kara eşek görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşeğe ot vermek küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü eşek arısı görmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments