Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşekten kaçmak

Rüyada eşekten kaçmak

Rüyada eşekten kaçmak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, muradın yerine geleceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kötü günler görüleceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına işaret eder.

Rüyada eşekten kaçmak gördüyseniz:

  • İşyerinizde arkadaşlarınıza karşı biraz ölçülü olmanız gerekiyor.

Rüyada eşekten kaçmak ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine inanılır.

Rüyada eşek arısından kaçmak gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada eşek koşturmak rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada eşek derisini yüzmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağlayan eşek görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, maddi imkânlarının artacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada eşek arısı öldürdüğünü görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine delalettir.

Rüyada gri eşek görmek onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşek hediye etmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments