Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek dövmek

Rüyada eşek dövmek

Rüyada eşek dövmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, dileklerin kabul olacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, ona emek vereceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına delalet eder.

Rüyada eşek dövmek gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu yaklaşmanız durumunda gelişmeler sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada eşek dövmek servet sahibi olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşekten düştüğünü görmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşek ve katır görmek hayatına bakacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine delalettir.

Rüyada dişi eşek görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşek yüklemek zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine delalettir.

Rüyada eşeğin ısırdığını görmek onlar tarafından yüceltileceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz eşek görmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, başka işler deneyeceğine, maddi kriz yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşek sıpa görmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments