Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eş adayı görmek

Rüyada eş adayı görmek

Rüyada eş adayı görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine alamet eder.

Rüyada eş adayı gördüyseniz:

  • Herhangi bir durumu hemen kavrayabilirsiniz.

Rüyada eş adayı görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada eş adayını görmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada sevgili adayı görmek işlerini yoluna sokacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, çok rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada belediye başkan adayı olmak kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük adaya gitmek maddi durumun düzeleceğine, işlerin bir anda azalacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına rivayet eder.

Rüyada milletvekili adayı olmak işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına alamet eder.

Rüyada yüzerek adaya çıkmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada adaya taşınmak akrabayla araya mesafe konulacağına, dertlerine çare bulacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments