Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekten beyaz gül almak

Rüyada erkekten beyaz gül almak

Rüyada erkekten beyaz gül almak daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, sabırla hayatına devam edeceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkekten beyaz gül almak gördüyseniz:

  • Cazip teklif veya davetler alabilirsiniz.

Rüyada bir erkekten beyaz gül almak yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına yorulur.

Rüyada erkekten beyaz gül almak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine inanılır.

Rüyada elde beyaz gül görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, onlara doyasıya sarılacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gül ve kırmızı gül görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinden beyaz gül almak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz gül toplamak şans ve bereket kapılarının açılacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada sepette beyaz gül görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe ve beyaz gül görmek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments