Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekten beyaz gül almak

Rüyada bir erkekten beyaz gül almak

Rüyada bir erkekten beyaz gül almak eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına delalet eder.

Rüyada bir erkekten beyaz gül almak gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sayılabilir.

Rüyada bir erkekten beyaz gül almak hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkekten beyaz gül almak borçların gittikçe artacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru beyaz gül görmek bazı sorunların başgöstereceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz gül aldığını görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Rüyada yapma beyaz gül görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada büyük beyaz gül görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada solmuş beyaz gül görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kırmızı gül görmek aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments