Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde beyaz gül görmek

Rüyada elde beyaz gül görmek

Rüyada elde beyaz gül görmek ağız tadı ile yaşanacağına, başarıya giden yolların açılacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elde beyaz gül gördüyseniz:

  • Küçük şeylerin sizi rahatsız etmesine veya anlaşmazlıklara neden olmasına izin vermeyin.

Rüyada elde beyaz gül görmek zahmet veren işlerin artacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada elde kırmızı gül görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına işarettir.

Rüyada elde beyaz çamaşır yıkamak rahat bir dönem yaşanacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada elde küpe görmek para kazanmaya, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada elde balık görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına inanılır.

Rüyada sol elde kına görmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada elde sigara görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada elde yara çıktığını görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments