Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinden beyaz gül almak

Rüyada eşinden beyaz gül almak

Rüyada eşinden beyaz gül almak ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada eşinden beyaz gül almak gördüyseniz:

  • Farklı yöntemler denemeniz gerekiyor.

Rüyada eşinden beyaz gül almak sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına inanılır.

Rüyada eşinden kırmızı gül almak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinden gül almak karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, vaaz ve nasihate delalettir.

Rüyada eşinden ayrılmak istememek daha fazla başarı kazanılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinden boşanmaya karar vermek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada eşinden para aldığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinden ayrılıp başkasıyla evlendiğini görmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş eşinden altın almak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments