Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gül ve kırmızı gül görmek

Rüyada beyaz gül ve kırmızı gül görmek

Rüyada beyaz gül ve kırmızı gül görmek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz gül ve kırmızı gül gördüyseniz:

  • Uzun yolculuklara çıkabilirsiniz.

Rüyada beyaz ve kırmızı gül görmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine yorulur.

Rüyada beyaz gül ve kırmızı gül görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kırmızı gül görmek çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül ve beyaz gül görmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına inanılır.

Rüyada kırmızı beyaz gül görmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, hoşgörülü biri olunacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı ve beyaz gül almak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, mutluluğunun katlanacağına işaret eder.

Rüyada başkasının elinde kırmızı gül görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah ve kırmızı gül görmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine, işinin aksayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments