Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek tarafından kovalanmak

Rüyada erkek tarafından kovalanmak

Rüyada erkek tarafından kovalanmak sağlık ve şifa bulacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere istemeden karışık mesajlar vermeniz nedeniyle, isteklerinizin gerçekleşmesi zor olabilir.

Rüyada erkek tarafından kovalanmak eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada bir erkek tarafından kovalanmak işlerin daha kötüleşeceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkekler tarafından kovalanmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine alamet eder.

Rüyada erkek tarafından kovalandığını görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına işarettir.

Rüyada bir erkek tarafından kovalandığını görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, yolunun hep açık olacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına tabir olunur.

Rüyada timsah tarafından kovalanmak elinin darlığa düşeceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Rüyada horoz tarafından kovalanmak kötülüklere gözünü kapatmaya, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, kaybettiği şeyi bulmasına işaret etmektedir.

Rüyada deli tarafından kovalanmak elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments