Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canavar tarafından kovalanmak

Rüyada canavar tarafından kovalanmak

Rüyada canavar tarafından kovalanmak uzun süre işsizlik çekeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada canavar tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Normalde sizi destekleyen kişilerden birinin farklı davranışı sizi şaşırtabilir.

Rüyada canavar tarafından kovalanmak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada canavar tarafından öldürülmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada canavar görmek paraya ve mala kavuşacağına, ilim irfan öğreneceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada büyük canavar görmek işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada canavardan kaçmak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde canavar görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, işlerine bereket geleceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan kılığında canavar görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada canavar öldürdüğünü görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments