Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek tesbih görmek

Rüyada erkek tesbih görmek

Rüyada erkek tesbih görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, doğru haber almaya, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, zevki sefa içinde olacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada erkek tesbih gördüyseniz:

  • Kendinizi belli bir plana bağlamanızın ya da anlaşmaların noktası virgülüne uygulanmasını beklemenizin kimseye bir faydası olmayabilir.

Rüyada bir erkekten tesbih almak hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada erkek tesbih görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek tesbihi görmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına işarettir.

Rüyada tesbih dağıttığını görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada yeşil tesbih bulmak dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tesbih atmak hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük tesbih görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada tesbihler bulmak ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments