Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbihler bulmak

Rüyada tesbihler bulmak

Rüyada tesbihler bulmak yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, mutlu bir insan olunacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tesbihler bulmak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız veya sevgiliniz mevcut durumunuzu nasıl yöneteceğiniz veya üstesinden geleceğiniz konusunda size fikir verebilir.

Rüyada tesbihler bulmak anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz tesbih bulmak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, büyük miktarda para kazanılacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tesbih bulduğunu görmek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, kendisine olan güveninin azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tesbih imamesi bulmak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına işaret eder.

Rüyada tesbih bulmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil tesbih bulmak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada yerde tesbih bulmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada siyah tesbih bulmak başına uğursuzluklar geleceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments