Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük tesbih görmek

Rüyada büyük tesbih görmek

Rüyada büyük tesbih görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada büyük tesbih gördüyseniz:

  • Partnerinizin maddi durumunu ilgilendiren ani olaylar da söz konusu olabilir.

Rüyada büyük tesbih görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada beyaz tesbih almak yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada camide tesbih çekmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına yorulmaktadır.

Rüyada tesbih almak üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada tesbihi görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tesbih kaybetmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada namazdan sonra tesbih çekmek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tesbihle besmele çekmek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments