Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin boynundan öptüğünü görmek

Rüyada bir erkeğin boynundan öptüğünü görmek

Rüyada bir erkeğin boynundan öptüğünü görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, zenginliğinin artacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, çok hayırlı haberler alacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin boynundan öptüğünü gördüyseniz:

  • Kariyerinizi ilgilendiren konularda ani tepkiler vermekten ya da ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada bir erkeği boynundan öpmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada kısa boylu erkek görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kişiye hep umut olacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına işarettir.

Rüyada erkeğin boynuna sarılmak verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğin boynundan öptüğünü görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada boy uzun erkek görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğin boynuna sarılmak yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, zaferler kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından boynundan öpülmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin boynunda altın kolye görmek bunalacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments